Zadnji dan pouka v letu 2017 so nas učenci in učitelji razveselili z novoletno prireditvijo. Ob 10. uri so se nanjo odpravili učenci od 1. do 4. razreda, ob 11. uri pa vsi ostali učenci. Prireditev je potekala v šolski telovadnici. Ob začetku so učenci zapeli slovensko  himno, prireditev pa je bila tako glasbena kot gledališka pa tudi nekaj plesnih točk je bilo. Vse predstavljene točke je simpatično povezovala prijetna družina, ki se je zbrala v domači dnevni sobi.

Veliko dela je opravil šolski pevski zbor, saj je zapel več kot pet pesmi. Prireditev je bila zelo zabavna, kajti v njej so nastopali učenci z zelo dobrim smislom za humor, tudi božičnih pesmi ni manjkalo. Prireditev se ne bi mogla končati lepše, saj smo nato vsi skupaj odšli na počitnice.

Marko Jan Juvan, 7.a

Najbolj sta se mi vtisnila v spomin mama, ki je vedno pekla piškote, in otrok Miha, ki je občudoval smučarske skakalce in tudi sam je želel postati smučarski skakalec ali pa vsaj smučar.

Plesne točke so nam predstavili učenci, ki obiskujejo ples in učenka Ana Strgar, ki je zaplesala gimnastično-baletno točko.

Po moje je bilo vse zelo praznično in lepo. Veseli in zadovoljni smo odšli domov, saj je bilo manj pouka.

Mila Penelope Wilson, 6.b

         

Po koncu tega dne smo bil veseli, da nam je prireditev dobro uspela, in tudi zato, ker so bili pred vrati novoletni prazniki. Vendar je bilo to veselje zelo kratko. Žalostni smo bili, ker smo se poslavljali od prijateljev.

Žana Omerzu, 5. a

Prav lepo nam je minil dopoldan in bil je odličen začetek počitnic.

Zara Zorko, 5, a